<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Nike + Apple


Urheiluvälinevalmistaja Nike ja Tervatehtaan suosikkihedelmäfirma Apple löivät hynttyyt yhteen, tuloksena näin alkajaisiksi Nike+iPod Sport Kit. Mistään mullistavasta ei ole kyse, paketti tekee suunnilleen saman kuin Polarin sykemittari-kenkä-combo. Idea on se, että kengässä oleva pieni lähetin antaa vastaanottimelle signaalin joka kerta kun kenkä tömähtää maahan tai saa riittävästi kiihtyvyyttä. En ole varma kumpaa menetelmää Niken malli käyttää, mutta veikkaisin, että jälkimmäistä. Vastaanotin voi olla valmistajan rannekellossa, rinnalle asetettavassa sykemittarissa tai kuten Niken tapauksessa, lisäkappaleessa iPod Nanon alaosassa.

Nike on aiemminkin kokeillut samanlaista yhteisyritystä elektroniikkavalmistajien kanssa, mutta tuotteet ovat olleet kautta linjan tylsiä eikä Swoosh-logon lisääminen Philipsin taskuradioon tee siitä soveltuvampaa urheiluun. Eivätkä menneet kaupaksi. Tämän kanssa käynee toisin, veikkaisin.

Tällaisten askelia ja askelnopeutta mittaavien laitteiden tarkkuus on aina vähän kyseenalainen, mutta Nike+iPod Sport Kitin kerrotaan voivan mitata ainakin juoksulenkin pituutta, kulutettua aikaa, vauhtia sekä poltetut kilojoulet. Musiikkisoittimen näytölle ilmestyy näitä varten erityinen valikko, ja juoksija saa väliaikatietoja auditiivisesti kuulokkeiden kautta. Lenkin jälkeen juoksulla kerätyn datan voin siirtää tietokoneelleen ja muuttaa tilastoiksi. Luin tiedotetta tuotteesta ja luulin aluksi, että iPod Nanoa voisi ohjata puheella: säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta ja albumia. Noh, ei pysty - mutta tämä olisi aika hieno ominaisuus, joskin saattaisivat luulla pururadalla itsekseen höpötteleväksi hulluksi. Ja miksei tässä setissä ole langattomia Bluetooth-nappikuulokkeita? Bluetoothin olisi voinut laittaa kätevästi siihen lisäkappaleeseen.

Itsekin lenkkeilevänä tuolle matkamittarille olisi käyttöä. Samalla tulisi summattua juoksukilometrit läppärille. En ikinä jaksa kirjoittaa niitä ylös.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

23 toukokuuta, 2006 21:55

Ihanaa: Kaksi suosikkibrändiäni ovat näin solmineet pyhän liiton. Uskoisin kyllä että riittävään tarkkuuteen päästään gps:llä, mulle se riittää retkiluistelumatkoilla vallan hyvin matkan mittariksi. Uskoisin gps-teknologian olevan vielä kuitenkin pitkään kalliimpaa kuin mitä tämä on. Tosin ei tarvitse sählätä kenkien ja sensorien kanssa.    



23 toukokuuta, 2006 22:06

Niin, Polarhan on vastaavasti kimpassa Adidaksen kanssa. Eipä sillä, ymmärtääkseni Polaria ei kiinnosta tukea Mäkkiä, joten he eivät kiinnosta minua.

Juokseminen on minusta silti edelleen kovin tylsää puuhaa.    



24 toukokuuta, 2006 00:09

Sami, GPS olisi varmaan muuten teknisesti ylivertainen, mutta eivätkö nykyiset laitteet ole aivan liian suuria kenkään asennettaviksi? Korjaa, jos olen väärässä...pitkillä lenkeillä pienikin ylimääräinen painolasti alkaa tuntumaan sietämättömältä.

Pauki, Adidaksen epäpyhä liitto Polarin kanssa on minulle uutta tietoa. Suomalaiset lafkat ovat yleensä olleet nirsoja Mac-käyttäjiä kohtaan. Esimerkiksi Nokia.

Juokseminen ON tylsää. Siedettävää iPodin kanssa. Mutta jos saisin valita, katsoisin vaikka jotain elokuvaa juostessa. Eikös sellaisia VR-laseja saa kiinni Video-iPodiin? Toisaalta ohittelu tuo hitusen mielenkiintoa aktiviteettiin.    



07 helmikuuta, 2007 21:57

That's a great story. Waiting for more. Neurontin anorexia hollywood sex therapist series peugeot 807 boot panel Adhd adult wellbutrin http://www.msu-football.info/paintball-stores-in-canada.html http://www.sport-caps-making.info/9s-paintballing.html http://www.cumshots-9.info/teens-porn-trailer-video.html Free land rover manuals xtreme paintball guns    



24 huhtikuuta, 2007 13:49

Where did you find it? Interesting read http://www.horse-eczema.info va loan mortgage refinancing http://www.free-pop-up-blocker-trial.info accutane package insert Southern university dancing dolls pictures 2000 homeowner insurance policy Vitamin k cirrhosis merchant account printer cartridges hp Law offices of alan hanson pda accessory Hydroderm skin care product review Vizslas and allergies Rhinoplasty in switzerland    



» Lähetä kommentti