<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Kuvia ja äänimaisemia


Monen mutkan kautta päädyin Desktopography 02 -sivulle, tavallaan hieman vahingossa, mutta olenpa onnellinen, että näin tein. Tällä sivulla on - kuinka tämän nyt sanoisi ilman vähättelevää ilmausta - hienoimmat taustakuvat, jotka olen tähän asti nähnyt. Se on paljon sanottu se. Etusivun kauniita kuvia ei kuitenkaan voi vielä ladata, vaan on tyydyttävä 01:n satoon (täällä) ja odotettava kieli pitkällä uudempia. Desktopography 01 on myös lataamisen arvoinen.

Tuollaisesta joukosta on vaikea rajata suosikkeja, mutta sanoisin, että Dekker Sladen SN.E:ssä ja Oscar Maian Brisassa on sitä jotain. Myös Vincent Hernandezin Breaking The Foundation on komea. Pienellä salapoliisityöllä voi löytää joitakin näistä jo nyt. SN.E on tällä hetkellä työpöydän kuvanani.

Eteerisien kuvien kaveriksi suosittelen M83:n levyä Before The Dawn Heals Us. Vaikuttava platta.

Päivitys: Joko minulla on pälvisokeutta tai jotain muuta, mutta kuten kommenttilaatikossa huomautettiin, kaikki Desktopography 02:n tiedostot voi ladata jo nyt siitä kohdasta download, joka siis on jokaisen kuvan oikealla puolella.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

25 huhtikuuta, 2006 01:12

"Etusivun kauniita kuvia ei kuitenkaan voi vielä ladata, vaan on tyydyttävä 01:n satoon (täällä)..."

Kyllä ainakin minulta onnistui. Tosin yksi kerrallaan kuvan oikealla puolella olevasta download-napista.

Hienoja kuvia oli tosiaan, mutta eivät ovi mun työpöydän koristeeksi. Oman työpöytäni tulee olla minimalistinen.    



25 huhtikuuta, 2006 01:26

No voe perhana, niinpäs on. Tämä on vähän sama temppu kuin etsii laseja, ja ne lasit ovat pään päällä. Kiitos, päivitän...    



» Lähetä kommentti