<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Tiistai on linkkejä täynnä


Apple julkaisi MacBookin, valkoisena ja mustana. Musta 'väri' on tyylikäs ja samalla keino erottautua malliston karvalakkimalleista, joskin siitä tulee erehdyttävästi mieleen vanha PowerBook (Pismo) - tiedäthän, sellainen kuminen ja pullea.

Al Gore pitää puheen kansalaisilleen (via Bildligt Talat, entinen Knarka). Sama herra on myös kiinnostunut maapallon lämpenevistä keleistä, linkki elokuvan traileriin. Onko olemassa toista leffaa, jonka pääosassa on PowerPoint -esitys? Hyh, käyttäisi edes Keynotea. Toisaalta, ehkä käyttääkin, onhan Gore saman hedelmäyhtiön hallituksen puhemies.

Lumen on hieno öljylamppu. Ottaisin ehkä bonsain tai sen jossa haukkoja.

Shane Hillman on vekkuli kuvittaja.

FM-radio + tyyny = tyynyradio. Naturligtvis.

Nintendo Wii -esittelyvideo. Pelaamisen tulevaisuus - vai käykö kuten alkuperäisen Nintendon ja eräiden sen yleisurheilupelien kanssa, että pitää vatkata ja naputella sormet ja ranteet kramppiin?

Ruotsalaisen vaatemerkin matkaopas. Mukana Suomen ruotsinlaivat (kohdassa Finland Ferries), jonka kuvasarjassa ulkomaalaisen näköinen heppu on saada turpaansa, öh, pohjoismaalaisen näköiseltä jurriselta karpaasilta. Tarkkanäköistä. Käsittää myös vessanpyttyyn oksentamista ja hytin sängylle sammumisen.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

16 toukokuuta, 2006 19:35

Tuo Lumen on kyllä tosi nätti. Ja idea on näppärä.    



16 toukokuuta, 2006 20:33

Tosi on. En tiedä kuinka hyvin toimii, jos huone ei ole muuten aivan pimeä, mutta nätti on kuin sika pienenä.    



» Lähetä kommentti