<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Yhdeksän tuuman naulat

Parituntisen päiväunen pöhnä hävisi viimeistään siinä vaiheessa, kun näin ensi kertaa NIN:n Only-musiikkivideon. Tai pitäisikö sanoa "häpeilettömän Applen mainoksen"? Maino...musiikkivideossahan komeilee Powerbook, ja tämän vieressä mm. korillinen omenoita. Video on hieno - ja paljastuu peräti David Fincherin ohjaamaksi. Eikö kuulosta tutulta? Entäs Fight Club, The Game, Seven, Panic Room? Videota ei löytynyt verkosta vaikka tarkistin, mutta se pyörii monella musiikkikanavalla. Itse biisi on melko suoraviivaista kasari-diskorokkia.

Video on tehty varmastikin kokonaan CGI:nä sekä Applen koneistolla. Tällainen julkisuus Applelle on mac-käyttäjälle nannaa. NIN:n keulahahmo ja sielu, Trent Reznor, on kovan luokan mac-addikti, eikä häpeile tuoda tätä julki. Bändin uusimman kokopitkän sinkuista ensimmäinen, The Hand That Feeds, julkaistiin Garageband-formaatissa (re)miksattavaksi juuri mac-käyttäjille tarkoitettuna ja nyt 'Only' on saatavilla muinakin tiedostomuotoina.

Myös yhtyeen live-DVD, And All That Could Have Been, kuvattiin usealla DV-kameralla, editoitiin Final Cut Pro-ohjelmistolla ja lopulta siirrettiin levyille DVD Studio Pro-ohjelmalla. Tämä DVD löytyy myös omasta levyhyllystäni ja täytyykin hieman puffata, että se kuulostaa ja näyttää loistavalta. Suosittelen levyn hankkimista, vaikka NIN ei iskisikään aivan kybällä. Nine Inch Nails on vielä jonakin päivänä nähtävä livenä, tämänvuotisen Provinssirockin missaaminen harmittaa, mutten jaksanut raahautua Seinäjoelle yhden artistin takia.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti