<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Valkoisten kuulokkeiden eliitti

Vaikka ostoslistan kärjessä on uusi kamera, myös kiintolevyllisen mp3-soittimen hankkiminen on alkanut kiinnostaa. Ja jos rehellisiä ollaan, MiniDisc-soittimeni on alkanut menettää hohtoaan. Hidas nauhoitus CD:ltä MD-kasetille rassaa, ja iTunesin 3210 kappaleen kokoelma olisi mukava saada ainakin osittain mobiiliksi.

Pitkäaikaisena Mac-käyttäjänä päädyin melko nopeasti iPodien kannalle, toimiihan iPodit ja iTunes saumattomasti yhdessä. Applen soittimet ovat myös edullisia, jos hintoja muiden valmistajien tuotteisiin vertailee. Mutta mikä iPod sopii minulle? Kopun Visa teki näppärän taulukon, josta selviää hyvin, kuinka paljon megatavuja saa eurolla kunkin mallin kohdalla.

Jos valitsisin jonkin iPodin ajattelematta sen enempää, ostaisin ehkä 6 gigatavun iPod Minin (259€) kokonsa vuoksi. Mutta tämän mallin mukana ei tule ulkoista virtalähdettä, joten soitinta pitäisi aina ladata tietokoneen kautta. Pitää siis ostaa erillinen AC-sovitin (29€). Tämä nostaa kokonaishinnan 288 euroon. Tästä hinnasta on vain 31 euron ero huomattavasti isompaan ja nykyään värinäytölliseen 20 gigatavun iPodiin (319€), jonka mukana tulee AC-sovitin. Loogisesti ajatellen olen siis päätynyt tähän malliin.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti