<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Viikonloppuvitonen


...myöhässä. Olen mattimyöhäinen. Huomasin tämän vasta tänään Rahinan blogissa, ja meemihän on alunperin peräisin Skrubulta.

1. Moneltako heräät?

Arkena kahdeksan tai yhdeksän paikkeilla. Viikonloppuna tietysti myöhempään. Kostean baarikeikan jälkeen mitkään säännöt nukahtamisesta tai heräämisestä eivät oikein päde.

2. Yksi, kaksi vai useampi herätyskello? Kello, kelloradio, kännykkä tai ehkä jopa kukko? Vai heräätkö sisäisen kellon herättämänä?

Normaalisti yhden herätyskellon avulla, tärkeitä aamuisia tapaamisia varten laitan vielä varuiksi kännykän hälyyttämään. Olen sen verran neuroottinen. Jos päivälle ei ole velvoitteita, jotka vaativat heräämään ennen puolta päivää, herään "sisäisen kellon" herättämänä eli toisin sanoen nukun niin pitkään kunnes jaksan nousta.

3. Onko sinun helppo herätä? Pomppaatko heti pystyyn vai tykkäätkö torkkutoiminnosta?

Tämä vaihtelee. Seuraavan päivän tärkeä meno saa psyykkaamaan illalla, että on hypättävä saman tien ylös pedistä. Missään kellossani ei ole torkkutoimintoa - joko herään tai sitten nukun pitempään.

4. Millainen olet aamuisin? Huonotuulinen ja hiljainen vai aktiivinen ja puhelias?

Sanotaan vaikka näin, etten ole mitenkään pirteä aamuisin. En flegmaattinen, mutten myöskään mitenkään mahdottoman vilkas aamutoimiani suorittaessa. Josta päästäänkin luontevasti kohtaan viisi...

5. Mitä heräämisen jälkeen: kahvi ja aamun lehti, suihku ja kuteet niskaan vai ehkä koiran ulkoiluttaminen tai salilla käynti?

Järjestys on seuraava, melkein poikkeuksetta: Suihku, vaatteet, aamupala + lehti ja menoksi. Jos on aikaa, katson sähköpostit.

Kuka hullu käy aamulla salilla? Sehän on melkein kuin intin aamureippailut. Ei perhana. Lisätään vielä, että pidän nukkumisesta. Ei minulla mitään narkolepsiaa ole, mutta liian vähäisiksi jääneet yöunet saavat minut...äkäiseksi.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

21 maaliskuuta, 2006 03:58

Piti vastata siihen "kuka hullu käy aamulla salilla, mutta se "proosautui" ja päätin tehdä siitä blogientryn. Vastaus rahina.infossa    



21 maaliskuuta, 2006 11:47

Luin vastauksesi.

Okei, ehkä se joillakin toimii. Ei minulla mitään urheilua vastaan ole, kuulun itsekin niihin, jotka ovat kävelleet tai pyöräilleet kouluun. Ensimmäisestä luokasta asti.

Enemmänkin se on siitä, että haluan pitää nämä kaksi asiaa erillään. Töissä tai kampuksella toimitaan matalalla sykkeellä ja illemmalla lenkkeillään sitten reilusti räkä poskella. Nostetaan puntteja lihaksien huutaessa akkuhappoa.

Ja vertaus intin aamureippailuihin, noh, minulle tulee sellainen mielikuva, että sängystä pompataan heti penkkiin. Aamureippailujen ainoa huono puoli olikin juuri se, että piti heti herättyään toimia nopeasti. Minusta aamutoimet vaativat rauhallisuutta.    



» Lähetä kommentti