<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Molskis ja loiskis


Punaisesta keltaiseen yhdellä askeleella. Ulkoasun vaihto myös siksi, että iät ja ajat ilmaista verkkotilaa tarjonnut Baserve veti ns. johdon irti seinästä. Kiitos, että ette ilmoittaneet.

Jos minulta kysytään, kaikilla pitäisi olla rannekello. Näyttää hassulta, jos aikaa tiedustellessa alkaa hirveä laukun tai taskujen kaivaminen. Tarkoitan kännykästä tarkistamista. Onko todella niin hankalaa laittaa kello aamulla käteen, vaikka matkapuhelin onkin aina mukana? Ymmärrän tekosyyksi vain sen, että työ on laadultaan sellaista, joka estää rannekellon käyttämisen. Kohta ei varmaan tarvitse edes katsoa kännykästä, sillä iPodissahan on nykyään kello.

Olen ajatellut hankkivani uuden klöntin ranteeseen vispaamaan, merkiltään Axcent of Scandinavia (kiitos oopalle vihjeestä!). Jos Axcentin valikoimasta ei löydy sopivaa, kenties tältä listalta: Top 10 Geek Watches. Vestal MicroDat on aika viileä, mutta kahdella minikokoisella Technics-levarilla varustettu kellotaulu olisi parempi.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

13 maaliskuuta, 2006 04:36

Kuka nyt kellonsa yöksi riisuisi? Minä valitsen urheilulajinikin sen mukaan, että niitä voi harrastaa kello kädessä.

Kirjoitin aiheesta itsekin kauan sitten:

http://paaauki.blogspot.com/2004/12/kellokkaan-kertomaa.html    



13 maaliskuuta, 2006 05:02

Vilkaisin Axcentin kelloja tuossa aiemmin, mutta ajattelin niiden kaikkien olevan naisille suunnattuja tuotteita. Vai enkö vaan tajua? Taas.

Itse olen rannekellojen vannoutunut käyttäjä, mutta siitä huolimatta olen tainnut saada kaikki ikinä omistamani rannekellot lahjaksi. Olisihan se jännää kerrankin itse valita kellonsa. Nykyinen mykistyi tuossa talven mittaan ja kännykän ronkkiminen on minunkin mielestäni brutaalia. Patterivikahan se luultavasti vain on mutta kun ei vaan saa aikaiseksi...    



13 maaliskuuta, 2006 11:54

PA: Kappas, sinäkin olit kirjoittanut rannekelloista ja kännyköistä. Vain...hauskemmin. Ja muutaman liuskan verran enemmän.

150 euroa on iso raha. Minulla oli mielessä hinnaltaan sellainen ≤ 100 euroa kustantava. Totta on myös se, että ennen kuin on omia tulonlähteitä, rannekelloon sijoittaminen ei varmasti ole monella prioriteetti numero yksi.

JyriK: Axcentilla on miehille ja naisille erikseen suunnattuja kelloja sekä Unisex-mallisia kelloja. Unisex-kellot ovat sitten kai naisellisille miehille tai miehekkäille naisille. Axcent on hieman tuollainen trendimerkki.    



» Lähetä kommentti