<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Helsinki rankaisi Pumaa ja MTV:tä

Maailmassa on vielä ripaus oikeutta jäljellä:

Musiikkikanava MTV ja urheiluvälineyhtiö Puma liimailivat luvattomia mainoksia julkisiin tiloihin Helsingissä alkusyksystä. Helsingin kaupunki määräsi yritykset korvaamaan mainosten siivouskulut ja kaupungin menettämät mainostulot. Rakennusviraston mukaan molemmat firmat olivat liisteröineet parisataa mainosta lähinnä sähkökaappeihin (mutta myös mm. Mannerheimin patsaaseen -toim. huom.).

Näin kirjoitti kaupunkilehti Vartti maanantaina. Aiemmin tapauksesta nousi suuri haloo, ainakin opiskelijapiireissä, koska ko. firmoja ei rankaistu millään lailla ja samaan aikaan tarranliimaajanuoria passitettiin melkeinpä vankilaan. Pumalle ja MTV:lle annettiin vain varoitus, pieni näpäytys ranteelle. Kummatkin yritykset olivat varoituksen saatuaan kuulemma autuaan tietämättömiä siitä, että mainostarrojen liimailu on laitonta. Just joo.

Ilmeisesti asiasta syntyi niin paljon keskustelua, että päätettiin lätkäistä varoituksen päälle hieman sakkoja. Taloudellinen menetys firmoille on pieni, mutta ns. pieni ihminen voi myhäillä oikeuden tapahtumisesta. Vaikka periaatteesta.

***

Kaikki kaipaavat fontteja. Tässä 20 parasta lisenssivapaata laatukirjasinta. Good stuff.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti