<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Hei, me lennetään!


Jeff Smithin Bone-saaga on sarjakuvien aatelia. Muistan metsästäneeni moniosaisen tarinan kirjoja joskus vuosia sitten kirjastosta. Näin teki ilmeisesti moni muukin, sillä nämä graafiset novellit, jotka Suomessa julkaistiin nimellä Luupäät, olivat aina lainassa. Nythän kaikki osat saa ostettua kätevästi kahden kannen välissä (1300 sivua). Mainittakoon, että Bone-sarjakuvien pohjalta suunniteltiin yhdessä vaiheessa elokuvaa, mutta projekti kariutui, koska tuotantoyhtiö Nickelodeon halusi tehdä elokuvan lapsille ja Jeff Smith ei. Kaikki Luupäitä lukeneet tietävät, ettei se ole (pelkästään) lapsille. Jos totta puhutaan, en voisi kuvitella katsovani "puhumme suomea!" -tyyppistä piirroselokuvaa Luupäistä. En todellakaan.

Flight, nyt jo kolmannessa osassa, on hyvin paljon velkaa edellä mainitulle sarjakuvalle ja sen tekijälle. Flight on usean amerikkalaistaiteilijan yhteistyön tulos, joka on nostanut pohjamudista ns. kuvitettua novellia sielläpäin. Flightin suosio on ollut huima ja kertoo siitä, että rapakon takana halutaan lukea muustakin kuin supersankareista. En tiedä mistä Flightiä saisi Suomessa, mutta vaikuttaa erittäin kiinnostavalta.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti