<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Audiofiilistelyä

iTunes ilmoittaa, että musiikkikirjastossani on 4018 kappaletta; noin 13 päivää ja 26,28 gigatavua. Jos nyt klikkaisin listan ensimmäisen kappaleen soimaan ja antaisin soida, kestäisi miltei kaksi viikkoa ennen kuin kaikki olisi toistettu kertaalleen läpi. Ajatella.

981 artistia ja 580 albumia, tai oikeastaan biisejä niin monelta eri albumilta. Täysiä levyllisiä läppärin sisuksissa laskin olevan noin 225. Hyllystä löytyy vielä noin 600-700 levyä CD-formaatissa - siis sellaisia, joita ei ole siirretty iBookin kovalevylle. En ole varma tuosta luvusta, lopetin laskemisen siinä puolen tuhannen paikkeilla. Silmämääräinen arvio.

En kuitenkaan pidä itseäni audiofiilinä vaan musiikin suurena ystävänä. Jonkinlaisena perussääntönä olen pitänyt kuitenkin sen, että kaikki mp3:ni on koodattu vähintään 192 kbit/s ja mieluiten vähän parempana LAME-VBR:nä. Jos kerran siirtää satoja tai tuhansia biisejä, kannattaa se tehdä kerralla kunnolla. Enkä oikeastaan pidä Applen AAC:stä ollenkaan.

***

Ipod-asiaa: ote Leander Kahneyn uudesta Cult of iPod -kirjasta. Kahney on Wiredin toimittaja ja yksi lehden Mac-asiantuntijoista. Samasta lähteestä Podtropolis, uusin videoita pyörittävä iPod vaaditaan. Poislukien musiikki.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti