<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Hirvikärpästen herra

Viikonloppu vierähti sitten nopeasti Evolla. Kolme päivää ja kaksi yötä, joista toinen tunneliteltassa ja toinen laavussa. Jälkimmäinen oli aika helkutin paljon kylmempi kokemus. Vettä tuli taivaalta melkein tauotta, mutta varusteet kestivät. Kaipa nämä Goretex/HyVent-materiaalit ovat hintansa arvoisia. Jos joku on Evolla retkeillyt, sanottakoon että reitti oli jotakuinkin seuraava: Evokeskus - Valkea-Mustajärvi (1. yö) - Vaarinkorpi - Sorsakolu - Vähä-Keltajärvi (2. yö) - Evokeskus. Niin ja ensi kerralla enemmän säilykkeitä ja kuivamuonaa mukaan. Hienoja näkymiä olisi mielellään ikuistanut kameralla, mutten halunnut testata sen vedenkestävyyttä ihan niin paljoa.

In other news, Suomen Big Brother alkaa näkyä SubTV:llä tänään, kello 20.00. Kilpailijathan ovat tiedettävästi jo toistaa päivää BB-talossa. Saapa nähdä, tuleeko tästä jotakin seuraamisen arvoista. Kyseinen sarja on Suomen tähänastisista reality-tv-ohjelmista kaikkein kallein. Suosiota ei voi vielä tietää, mutta varmaa on, että sarja saa osakseen runsaasti medianäkyvyyttä. Jotain suomalaisten BB-nälästä kertoo myös sekin, että ainostaan täällä on näytetty muiden maiden versioita formaatista.

Yhden Big Brother -tuotantokauden - taisi olla brittien 3. - olen katsonut alusta loppuun. Se on samalla ainoa reality-tv-sarja, jonka olen katsonut kokonaan. Mielenkiintoinen koe-eläinlaboratorio.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti