<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Musiikki, televisio

Televisiosta ei taas tule yhtään mitään. Toisaalta, kello onkin vasta vähän päälle kaksi. Surffaillaan kanavia. Ykkönen, kakkonen, kolmonen, nelonen, subbari, Deutche Welle...hei, autojen kasaaminen tehtaassa näyttää etäisesti mielenkiintoiselta, mutta en ymmärrä juontajan monotonisesta selostuksesta mitään. Katsotaan tätä hetkinen. Päässä alkaa pyöriä Kraftwerkin musiikki.

Peukalo hakeutuu huomaamatta kaukosäätimen nappuloille.

Käännetäänkin samantien ysille, eli Music TV:lle. Jahas, uusi video. Näyttäisi olevan Sean Paulin, tuon jamaikalaisen dancehall-artistin uusin. We be burnin', muodokkaat tytöt hetkuttavat persamustaan. Tämä on nähty jo Sir Mixalotin Baby got backissä. Oho, ollaankin aavikolla. Artistin takana on neljä jouluvaloin koristeltua rekkaa, jotka ovat niin älyttömiä, että ovat älyttömän cooleja. Niin ja auto, jonka katolla on kolme paria liekinheittimiä. Ei, se on vain typerää.

Seuraava video alkaa pyöriä. Se on suomalainen HIM! Jes, heiltähän tulee uusi levy ihan just kauppaan, tai niin ainakin luulen. Eiku hetkonen, ei kuulosta laulu Valon Villeltä. Kyseessä on sittenkin Rasmus - anteeksi - Thö Rasmus. Kappaleen nimi taitaa olla No fear, ja kuulostaa erittäin paljon kierrätetyltä HIMin kappaleelta. En kyllä ole koskaan ollut mikään Rasmus-fani, mutta se yksi biisi...odotas...Ghostbusters oli ihan vekkuli. Kovin on pojilla synkkä meininki nykyään. Ei kai sitä kolmekymppisenä varmaan jaksakaan pomppia enää kuin ennen.

Musiikkivideon lopussa nainen tekee itsemurhan ja herää taivaasta. Tai herää unesta. Joka tapauksessa, ei mitenkään hirveän omaperäis...nonni, seuraava klippi.

Videon laulajatar esittäytyy M.I.A:ksi, mutta nyt taisi televisiosta palaa käämit. Värit ovat jotenkin hullunkuriset. Pitäisiköhän lyödä pari kertaa nyrkillä, jos tokenisi? Ääni kuuluu edelleen. Musiikki on aika hauskankuuloista, kappale on nimeltään Bucky done gun. Tämän voisi luokitella hip hopin ja tribaali-electron perunamuussiksi, jossa on elementtejä...äh. Biisi lainailee paljon 90-luvun tanssimusasta ja 80-luvun syntikkapopista. Paras musiikkivideo tähän mennessä, loistavaa!

Kappale loppuu. Värit muuttuvat normaaleiksi juuri ennen kuin ehdin antaa toosalle mojovan iskun.

Taidanpa mennä läppärin ääreen ja blogata hieman.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti