<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Evolta Tignesiin


Nyt on syöty, saunottu, uitu ja soudettu aika urakalla. Viikonloppu mökillä rentoutti täydellisesti, mutta silti tunnen itseni väsyneemmäksi kuin mitä perjantaina töistä lähtiessä. Oikeastaan tällainen toimintaloma sopii minulle paremmin, en varmastikaan osaisi vain löhöillä riippumatossa kolmea päivää. Saunan lämmitys sata-asteiseksi kertalämmitteisellä kiukaalla vaatii hieman enemmän yritystä kuin sähköinen city-kiuas. Ei *naks*, vaan halkojen hakkuuta ja useamman tunnin kestävää säätämistä.

Sauna on myös tunnetusti hyvä paikka kehitellä tulevaisuuden suunnitelmia. Nyt olenkin parin kaverin kanssa lähdössä talvella joko Ranskan Alpeille (Tignes) tai Puolan Zakopaneen lautailemaan, ja muutaman viikon päästä Evolle vaeltelemaan, teltta mukana. Oli jopa puhetta viikon pituisesta Halti-vaelluksesta. Saa nähdä. Zakopanessa olen jo kerran ehtinyt käydä laskemassa.

Ehkä retkeilystä innostuneena ostin itselleni uuden takin. The North Facen 'tekninen kuoritakki' oli hintava, mutta samalla vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja tuulta pitävä. Kaikki retkeilijät tietävät, että näihin varusteisiin saa uppoamaan vaikka kuinka paljon euroja.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti