<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Alennuksia ja tilliä

Muutamia syitä, miksi opiskelijana oleminen ei aina ole niin ikävää:
  1. Kelalta saatavan asumislisän enimmäismäärä kasvaa noin 30 eurolla ensi marraskuussa. Vuokrakatto nousee siis 214 eurosta 252 euroon kuukaudessa.
  2. VR:n opiskelijalippujen hinnat laskevat - olisikohan ollut kolmanneksella - ensi vuoden alusta, samalla kuin muiden lippujen hinnat nousevat. Opiskelijoiden alennukset tulevat siis toisten kustannuksella. Toisaalta HKL on antanut 'tulosvaroituksen', että se aikoo nostaa omia hintojaan. Kiitti.
  3. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: Unicafessa oli tänään salaattipöydän kurkkujen sekaan sotkettu tilliä. Siis voitteko kuvitella? Tilliä. Voiko olla mahdollista, että henkilökunta oli oikeasti tehnyt jotain sen eteen, että ruoka maistuisi hieman paremmalta? Sillä se maistui. Paremmalta. Pippuripossupatakin maistui.
Päivitys: Apple on uusinut Switch-kampanjaansa ja samalla verkkosivujaan. Nyt jos koskaan on aika vaihtaa wintoosa parempaan. Tai sitten kun Macit on varustettu Intelin prosessoreilla. Joka tapauksessa, Apple suosittelee minulle G5-työasemaa (kohdassa Which Mac are you?), mutta lompakko vähän eri konetta.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

11 elokuuta, 2005 07:50

Windows on vaihdettu jo parempaan, nimittäin Linuxiin ;)    



11 elokuuta, 2005 11:53

Tähän voi sanoa saman kuin vanhasta, kaikkien tuntemasta juristivitsistä - eli hyvä alku.    



» Lähetä kommentti