<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13787575\x26blogName\x3dTervatehdas\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tervatehdas.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dfi_FI\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tervatehdas.blogspot.com/\x26vt\x3d-2623228560985097060', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Missä mennään


Tervatehdas siirtyy määrittelemättömän mittaiselle tauolle tämän merkinnän jälkeen, mutta listataan sitä ennen hieman tapahtunutta ja mitä olen suunnitellut ensi vuodelle. Pikkujoulut olivat viime keskiviikkona. Tarjollla oli aika jäykkää boolia, mutta eihän tuo mikään ihme, sillä lääkisläiset ja pirtu ovat kuin paita ja peppu. Opettelen juuri nyt yläraajan hermoja, verisuonia ja lihaksia - keskellä kirjakasaa. Mielenkiintoinen aihe, joskin viime aikoina on ollut vetämätön olo. Ennen joululomaa olisi vielä viisi työtenttiä ja yksi iso lopputentti.

Aamulla on muuten melko yhdentekevää aukaiseeko verhoja, koska kampukselle lähtiessä on pimeää, samoin sieltä palatessa.

Noh, kyllä tässä jaksaa, kun ensi vuoden alkuun on tiedossa matka Ranskan alpeille. Viime käynnistä alpeilla on monen monituista vuotta. Ainakin vuosikymmen. Silloin jalassa oli vielä sukset ja pappa betalade. Siksipä olenkin koettanut haalia kasaan hieman lisäansioita, muun muassa suunnittelemalla paitagrafiikoita eri tahoille. Tuossa viimeisin.

Eikä tässä vielä kaikki. Aion ihan aikuisten oikeasti lähteä opiskelijavaihtoon ensi kesänä. Kolmeksi kuukaudeksi, Italiaan, kahden opiskelijakaverin kanssa. Odotan siis ensi kesää todella innoissani. Italiaa en osaa enempää kuin muutaman perusfraasin, ranskaa hieman, mutta eiköhän sitä alkeet pysty opettelemaan ennen lähtöä. Italialaisethan eivät kaikki osaa englantia, toisin kuin suomalaiset, jotka melkein kaikki hallitsevat edes alkeellisen tankeroenglannin.
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »
| Seuraava »

» Lähetä kommentti